Om oss

Är det din namnsdag idag? Det här är en fråga som man plötsligt kan ställa sig men om man inte har en kalender med namnsdagar antecknade så kan det bli svårt att veta. Vi hjälper dig med att ta reda på vem som kan firas lite extra idag. Hos oss så finner du nämligen årets alla dagar och namn listade så att du lätt kan ta reda på vem som har namnsdag idag och vem som utmärks lite extra imorgon.

Vi tror att namnsdagar kan vara viktigare än vad man tror. I en värld där mycket känns mer och mer opersonligt så är våra namn fortfarande något som vi känner lite särskilt för. Det här är något att ta till vara på och om du inte redan firar då ditt namn dyker upp i kalendern så är det hög tid att du gör det. Se åtminstone till att du skänker en tanke till ditt namn, dina rötter och din bakgrund då just ditt namn gäller som dagens namn.

Vår kalender är aktuell och i enlighet med det som är normen i Sverige. Du kan förstås finna andra typer av kalendrar från andra länder men hos oss så kan du räkna med att det som är standard i Sverige presenteras. Om du inte har namnsdag idag så kan du snabbt ta reda på vilket datum som gäller för ditt namn. Notera detta och se sedan till att göra denna dag lite speciell och att uppmärksamma dina vänner och bekanta om namnsdagen.

Det kan också vara trevligt att överraska andra som inte vet att de faktiskt har anledning till att fira. Vi rekommenderar att du tar en titt på dagens namn och funderar på om du känner någon med detta namn. Dra sedan iväg ett email eller kanske ett sms för att fira personen som minst sagt kommer att bli glad och road av ditt påfund. Namnsdagar är till för att ge livet guldkant och vi ser till att du inte glömmer bort vem som bör få tårta och champagne idag!